Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Fired Earth

Seinä- ja lattialaattoja valmistava Fired Earth on myös yksi lemppareistani.

Firma valmistaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia laattoja, joita hallitsevat erilaiset pinnat, muodot, kuviot ja värit. Unohtakaa valkoiset laatat, täältä niitä ei löydy. Mutta jos haet tiimalasi mallisia, metallisia tai vaikkapa marokkolais-henkisiä laattoja, tämä on paikkasi. Täällä niitä on, paljon ja erilaisia.


Silmiini pistivät erityisesti nämä äärimmäisen ihanat luontoaiheiset 10 X 10 laatat. Sudenkorentoja, lehtiä, perhosia… Ei varmasti tule kellään vastaan samanlaisia!

 

Tai miten olisi metallisia laattoja ja tai vähän mummola retroa? Niitäkin täältä löytyy… Vain mielikuvitus on rajana, vaihtoehtoja on paljon. Jos maailma on näin värikäs, miksi ihmeessä pitää tyytyä muuhun?

Ajattelin itse seuraavan kylpyhuone/wc remontin yhteydessä käyttää jotain uudenlaisia ja erilaisia tyylejä ja koristella seiniä tai lattioita marokkolais- tai espanjalaistyylisillä laatoilla. Wc tai kylpyhuone ovat kuitenkin tiloja, jossa oleskellaan vain tietty aika, ja kun siellä kerta ollaan, niin miksei siellä samalla voisi olla jotain kivaa katseltavaa.

Fired Earth

 

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle