Havu-tuoteperheen kalusteet voi muokata omaan sisustustyyliin sopiviksi

Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
DIY senkki

Suomessa valmistetut Havu -tuoteperheen kalusteet tuovat ajatonta tyyliä sisustukseen ja tarjoavat mahdollisuuden muokata kalusteet täysin omaan sisustukseen sopiviksi. Sarjan puuvalmis vaihtoehto on käsiteltävissä halutulla maalilla tai sävyllä, minkä ansiosta Havu-kalusteet istuvat täydellisesti sisustukseen.

Veken Havu -tuotesarjan kalusteet löytävät hyvin paikkansa eri puolilta sisustusta. Säilytyskaappien, senkkien ja tv-tason lisäksi vaihtoehtoina löytyy myös työ-, ruoka-, ja sohvapöytä. Havu -kalusteet sopivat loistavasti varsinkin kaikille tee-se-itse sisustajille, jotka haluavat viimeistellä huonekalunsa haluamallaan värisävyllä.

Veke Havu senkki

Elegantti tumma hiilensävy senkissä tuo näyttävän kontrastin ja tietynlaista arvokkuutta. Hiekansävyisellä petsillä käsitelty senkki on myös upea valinta, joka tuo lämpimän kodikasta tunnelmaa ympärilleen. Kaikki Havu -tuotteet on valmistettu Suomessa laadukkaasta kotimaisesta männystä.

Veke Havu senkki ja sohvapöytä

Pelkistetty muotokieli yhdistyy helposti sisustuksen muihin kalusteisiin ja yksityiskohtiin. Lempeä luonnonläheinen ruskea on myös erinomainen valinta, joka toimii upeasti esimerkiksi valkoisen ja harmaiden sävyjen kanssa.

Veke Havu kaappi

Senkkien kanssa samaa muotokieltä noudattelevat Havu kaapit tuovat aina tarpeellista lisäsäilytystilaa vaikkapa eteiseen, lastenhuoneeseen tai makuuhuoneen puolelle. Seinälle kiinnitetty kaappi on myös mukavan ilmavan näköinen luoden samalla syvyysvaikutelmaa tilaan. Kuten senkeistä, myös kaapeista on saatavilla useita eri kokovaihtoehtoja.

Veke Havu työpöytä ja sohvapöytä

Havu työpöytä on kompakti valinta kodin työpisteelle tai pöydäksi lastenhuoneeseen. Olohuoneeseen lisää laskutasoa koriste-esineille ja arjen tavaroille tarjoaa Havu sohvapöytä, jonka puuvalmiin vaihtoehdon voit sävyttää vaikkapa sohvan kanssa saman sävyiseksi.

Veke Havu TV-taso

Kulmikas ja minimalistinen muotoilu istuu monenlaiseen sisustustyyliin. Havu TV-tasossa on hyvin tilaa myös tavaroille. Voit viimeistellä tv-tason ilmeen erikseen myytävällä sokkelilla ja halutessasi korostaa sitä haluamallasi värisävyllä.

Veke Havu ruokapöytä

Pyöreä Havu ruokapöytä on ajattoman tyylikäs valinta. Se sopii hyvin myös pienempään ruokailutilaan. Tästäkin pöydästä on saatavilla puuvalmis vaihtoehto, jolloin voit tehdä pöydästä juuri sen värisen kuin haluat. Tutustu lisää Havu -huonekaluihin ja hanki omasi Veke -verkkokaupasta.

Kuvat veke.fi

Jaa tämä juttu:
Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Swedese Lamino Duality pöytä ja jalkarahi tuovat skandinaavisata tyylikkyyttä sisustukseen. Materiaalina käytetty tammi, yhdistettynä pehmeään nahkaan luo upean ilmeen näille ajattomille huonekaluille.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson