Search
Close this search box.

Mooa vitriini, senkki ja tv-taso tuovat eleganttia tyyliä sisustukseen

Säilytyskalusteet kuuluvat olennaisena osana kodin sisustukseen. Säilytystilan lisäksi ne voivat olla tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka täydentävät muotoilullaan ja väreillään sisustuksen muita elementtejä.
Mooa senkki

Mooa tuoteperheen kalusteet tuovat tyylikästä ja tunnelmallista ilmettä kodin sisustukseen. Kaikissa kalusteissa on yhtenä yksityiskohtana uritettu ovi sekä savulasiovi, joka peittää sopivasti kaapin sisällä olevat tavarat. Lisätunnelmaa antaa sisäpuolelle sijoitettu LED-valaistus, joka nousee erityiseen arvoon illan hiipiessä sisustukseen.

Mooa senkki löytää paikkansa niin olohuoneesta, ruokailutilasta, eteisestä kuin makuuhuoneestakin. Musta runko ja aina lämminhenkinen puinen väritys ovessa saavat sen sopimaan täydellisesti skandinaaviseen sisustustyyliin. Säilytystilan lisäksi senkki tarjoaa tietenkin myös mainiota laskutasoa tavaroille, maljakoille ja muille koriste-esineille. Senkistä saatavilla myös leveämpi kolmiovinen malli.

Mooa vitriini

Jos tarvitset isomman säilytyskalusteen esimerkiksi ruokailutilaan keittiöastioille, voit valita Mooa vitriinin, jossa lasioven taakse kätkeytyy myös liukukiskoilla toimiva säilytyslaatikko. Se jakaa kauniisti hyllytiloja toisistaan ja tuo säilytystilaa tavaroille, jotka pitää saada täysin piiloon.

Mooa tv-taso

Halutessasi voit täydentää senkin tai vitriinin tuomaa ilmettä hankkimalla myös sarjaan kuuluvan Mooa tv-tason, joka tuo tyylikkään lisän olohuoneeseen. Tätä tasoa voi käyttää hyvin myös eteisessä tai makuuhuoneen puolella säilytyskalusteena sekä laskutasona.

Mooa kalusteet myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

DIY senkki
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Fine kaappi on tyylikäs säilytyskaluste kotiin. Se on tyylikäs osa tilan sisustusta ja sopii esimerkiksi eteiseen tai olohuoneeseen
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke