Hollywood-tähden kodissa

Kurkistetaanpa kauniin elokuvatähden kotiin. Hänen upeaa kotia ihaillessasi voit yrittää arvata, kuka tämä tyylitajuinen sisustaja on. Hän asuu New Yorkin West Villagessa ja on mieltynyt rustiikkiin ja hillittyihin väreihin. 1800-luvun talonsa on hän kunnostanut alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen.

Viidennessä kerroksessa on kotikonttori, jossa useita Oscar-ehdokkuuksia kahminut juuri 50 vuotta täyttänyt tähti keskittyy käsikirjoituksiin.

Talossa on myös mediahuone ja viimeisin tekniikka, joka onkin tarpeen, sillä talon isäntä on elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Bart Freundlich.

Kylpyhuoneessa on komea lankkulattia. Siellä näyttelijätär voi pestä räiskyvän punaiset hiuksensa kylpiessään takkatulen loimussa.

Keittiössä on tilaa kokkailla ja kestitä vieraita, sekä omaa perhettä. Perheeseen kuuluu myös kaksi kouluikäistä lasta ja koira.

Myös makuuhuoneessa on takka. Korkeat ikkunat aukeavat puutarhaan. Tässä makuuhuoneessa ei enää kehtoa tarvita, mutta sen asukas jäi monen mieleen elokuvasta Käsi, joka kehtoa keinuttaa.

Viisikerroksisessa talossa on myös puutarha, jonka hoitajan piti saapua tänä syksynä Suomeen ihailemaan Lapin luontoa ja tähdittämään Antti Jokisen elokuvaa, mutta suunnitelma on toistaiseksi jäissä.

Ja tätä taloahan siis emännöi viehättävä…

Julianne Moore!

Kuvat: http://www.home-designing.com

JAA
Edellinen artikkeliViihtyisä pystybaari
Seuraava artikkeliTrendi: vihkoruutu