Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Riippukeinut terassille

Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Riippukeinut terassille

Riippukeinu tuo terassille ihanan rentoutumispaikan, jossa voit nauttia auringonpaisteesta ja levähtää omassa rauhassa. Omaan telineeseen kiinnitettävä riippukeinu on helppo ja käytännöllinen valinta, koska se ei vaadi erillisiä kiinnityksiä isompiin rakenteisiin, ja riippukeinua voi liikuttaa vapaasti paikasta toiseen.

Riippukeinu täydentää upeasti terassin tunnelmaa tehden siitä entistä kodikkaamman näköisen. Metallinen runko polyrottinkisella punoksella tekee riippukeinusta kestävän ja tukevan, mutta samaan aikaan miellyttävän ilmavan osan terassikalustusta.

Musta Skagen riippukeinu on tyylikäs valinta modernillekin terassille. Se on kuin oma pieni kotelo, jonka pehmeiden tyynyjen sekaan on mukava käpertyä. Banaanin muotoa muistuttava Nietos on myös kepeän kaunis lisä terassille ja parvekkeelle.

Kahden istuttava riippukeinu Usa

Kahden istuttava Usva on suunniteltu tarjoamaan lokoisat oltavat kahdellekin aikuiselle. Muhkeat vedenpitävät pehmusteet tekevät siitä täydellisen lepäilynurkkauksen myös perheen pienimmille, jotka mahtuvat nukkumaan vaikkapa päiväunet riippukeinun kätköissä.

Moderni riippukeinu

Muotokieleltään hieman pisaramainen ja modernimpi Odense riippukeinu on todella kaunis valinta. Sen ilmavuus ja puinen ruskea väri tekee siitä täydellisen lisän skandinaaviseen terassityyliin. Tyylikkäässä ristikkojalkaisessa telineessä lepäävä Ilta riipputuoli on sekin mainio valinta ja sopii loistavasti erityisesti tummemman kesäterassin ilmeeseen.

Hetki riippukeinu

Rottinkinen Hetki riippukeinu sopii täydellisesti terassinurkkaukseen, jossa se roikkuu rennosti ripustusköysien varassa. Luonnonläheinen rottinki tuo lämpimän kodikasta tunnelmaa terassille ja sointuu upeasti yhteen erilaisten terassikalusteiden kanssa.

Nämä ja muita ihania riippukeinuja löydät myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.