Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Iittala Kartio, ohut

Vuonna 2011 tulee kuluneeksi 100 vuotta Kaj Franckin syntymästä. Iittala juhlistaa merkkivuotta laajentamalla valikoimaa toivotuilla klassikoilla. Tuotantoon tulee takaisin ohuet Kartio-lasit, joita on saatavilla kahdessa koossa, 20 cl sekä 34 cl. Lasien ohuus antaa niille hienostuneen ja herkän ilmeen. Kannattaa käydä hypistelemässä. Tilattavissa Iittala Homeshopping -verkkokaupasta.

Kuva iittalahoemshopping.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.