Inspiroiva Ikea-koti

Ihailen aina Ikean hienosti stailattuja osastoja siellä käydessäni. Heillä on kyllä se taito hyppysissä! Ikealla on myös inspiroiva sivusto Ikea Family Live, jossa voi ihastella kauniita koteja, jotka on ainakin osittain sisustettu Ikean tuotteilla. Tämä koti on yksi esimerkki tuolta sivustolta.

Omistajat kertovat, että aiemmin heidän kotinsa sisustus noudatti hillitympää värimaailmaa, mutta lapsen saamisen myötä muuttui koko koti värikkäämmäksi.

Kodissa lelut saavat olla osa sisustusta ja niille on myös oma säilytyspaikkansa olohuoneessakin. Tarkoituksena on, että koti heijastaa myös tyttären personallisuutta – ei pelkästään aikuisten. Kaunis ajatus.

Keittiön mustavalkoista värimaailmaa olisi helppo piristää räiskyvin värein.

Aikuisten keittiö on kopioitu myös tyttären leikkikeittiöksi.

Tytär on kasvanut ulos syöttötuolista, mutta on vielä liian pieni aikuisten tuoleihin; niinpä tämä vihreä muovituoli on juuri nyt sopiva kaksivuotiaalle tyttärelle. Leikkisyyttä ruokailutilaan on tuomassa hauska ”kasipallovalaisin”.

Leikkisyyttä ei ole unohdettu kylpyhuoneessakaan. Sinne on teipattu Ferm Livingin sähkölinjaa esittävä seinätarra ja pyyhekoukut on aseteltu niin, että pyyhkeet näyttävät roikkuvan sähkölinjassa.

Tyttären huone on pääosin valkoinen, mutta lukuisat värilliset lelut ja tekstiilit tuovat sinne runsaasti näyttävyyttä ja iloisuutta. Tytölle on rakennettu myös mahtava leikkilinna.

1 KOMMENTTI

Comments are closed.