Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Keräilyaarteita

Keräilyaarteita äidiltä tyttärelle. Olen ollut onnekas saadessani Arabian ihanaa Ruska -sarjaa keittiöön. Nämä vanhat astiat näyttävät kivoilta modernissa ympäristössä. Uuninkestävät Ruska -esineet tulivat tuotantoon vuonna 1961. Ulla Procopen jykevämuotoista S-mallia valmistettiin kivitavarasta. Ruskea väri on elävä ja kaunis.

Tuotannosta poistuneita astiasarjoja voi löytää ja ostaa antiikkiliikkeistä, huutokaupoista, osto- ja myyntiliikkeistä ja kirpputoreilta. Arabian omalta nettikirpputorilta voi tehdä löytöjä.

Toivon että nämä aarteet kestävät vielä vuosia ja voin ne sitten lahjoittaa omalle lapselleni, kun hän muuttaa pois kotoa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.