Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kesäistä kokkailua

Tämä hurmaava keittiö- ja ruokailutila on rakennettu aivan perheen kodin viereen, missä se palvelee erityisesti kesäkeittiönä, mutta myös mainiona paikkana vieraiden kestitsemiseen.

Sisustus on varsin kevyttä. Kaikki tarpeellinen on helposti saatavilla ja suoraan silmien alla. Valoa tulvii sisään jokaisesta seinästä ja puitteet kokkailuun ovat mitä parhaimmat, kovemmallakin sateella.

Viherkasvit ja yrttiruukut hallitsevat tätä harmoonista tilaa, jonne voi tulla myös vain rentoutumaan ja ihailemaan ympäröivää luontoa. Todellinen helmi keskellä omaa pihaa.

Kuvat Sandra Pettersson Hus & Hem via Riazzoli

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.