Kodikas valkoinen

10.9.2012

Tämä valkoinen unelma hurmaa valoisuudellaan, mutta ei jätä kuitenkaan kylmäksi. Monet pienet yksityiskohdat ja sisustuselementit poistavat minimalistisuuden tunteen ja tilasta muodostuu yllättävänkin kodikas. Suunnittelusta on vastannut Maison Hand.

Tilan korkeutta on käytetty hyväksi suunnittelemalla tilava parvi, joka tarjoaa lisää nukkumatilaa asukkaille tai yllättäville yökyläilijöille. Kaiken romantiikan ja vaaleuden keskellä puu ja teolliset sisustuselementit luovat kaivattua kontrastia kokonaisuuteen.

Parven alle jäävä makuutila on todella kotoisa ja muhkea tyynykasa sängyllä suorastaan kutsuu päiväunille. Kromivalaisin seinällä sopii mainiosti tunnelmaan.

Kylpyhuoneessa jatkuu sama rento ja kodikas teema. Samoin ruokailutilassa värimaailma ja materiaalit ovat linjassa. Teräksinen saareke on varsin jylhä, mutta silti toimiva valinta valkoisen ja puun seuraksi.

Kuvat maison-hand.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.