Kolmiulotteinen seinäpaneeli

Huvila ja Huussi -ohjelmassakin nähty kolmiulotteinen seinäpaneeli tuo kivaa eloa tilaan. Kaksoispontit jokaisessa elementissä mahdollistavat kolmiulotteisen vaikutelman aikaansaamisen. Seinäelementtejä on saatavilla kolmella eri leveydellä. Näin saat seinäpintaan mielenkiintoisia varjoja sekä syvyysvaikutelmaa. Näitä uutuuspaneeleita toimittaa Jape Group. Lisätietoja tuotteesta sekä tiedot jälleenmyyjistä löydät Jape Group -verkkosivuilta.

Kuva japegroup.com

JAA
Edellinen artikkeliCassina Cloth tuoli
Seuraava artikkeliWalk-in kylpyamme

3 KOMMENTIT

  1. Olimme valitsemassa tätä uuteen kotiimme 10m leveäksi tehosteseinäksi, mutta kun näimme mallikappaleita lähietäisyydeltä ja pääsimme niitä hipelöimään, emme sitä enää halunneetkaan, sillä materiaali oli hyvin epäaidon ja suoraan sanottuna halvan näköistä. Esimerkiksi betonijäljitelmä ei läheltä katsottuna näytä metrin päästä katsottuna lainkaan betonilta.

  2. Tuota paneelia ei vaan saa tällä hetkellä mistään. Jape Group ei vastaa puhelimiin eikä sähköposteihin. Että semmonen firma.

  3. Mä bongasin tuon jo vuosi sitten ja päätin että tuota tulee valmistuvaan taloomme. Tuolla saan naamioitua portaiden alle jäävän komeron oviseinämän huomaamattomaksi. huvilan ja huussin seinä oli hieno.

Comments are closed.