Kompakti keittiö ja ruokailutila

Kompakti ja toimiva keittiö, jossa mahtuu ruokailemaan koko perhe tai haukkamaan pikaisen välipalan saarekkeen ääressä. Tunnelma on kuin pienestä tunnelmallisesta kahvilasta, joka tarjoaa herkullisen espresson lisäksi myös pientä purtavaa a la kotikokki.

Saareke tarjoaa lisää työtilaa kokkailuun. Se kätkee sisäänsä myös keittiötarvikkeita ja astioita. Taustalla Verner Pantonin aaltoilevat tuolit tuovat tilaan modernin designruiskeen. Keittiö kuuluu Myresjökökin mallistoon. Tutustu lisää kohteeseen Stadshem -verkkosivuilla.

Kuvat stadshem.se

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.