Search
Close this search box.

Lasit pöytään

Lasit ja kaatimet muodostavat suuren osan ruokapöydän kattauksen ilmeestä. Niiden tulee olla sopivan näkymättömiä, mutta kuitenkin ihastusta herättäviä. Lasien tulee myös tuoda niihin kaadetun juoman parhaat puolet esiin. Läpinäkyvä lasi ei muuta juoman väriä ja se on helppo yhdistää mihin tahansa kattaukseen. Klassisten suoralinjaisten lasien lisäksi tarjolla on herkullisia muotoja kuten Marimekon Sukat makkaralla -mallistoon kuuluvat kaadin ja juomalasi. Marimekon lisäksi yllä olevasta kuvasta löytyy Iittalan, Italessen ja Normann Copenhagenin tuotantoa. Hanki uudet lasit juhlapöytään Finnish Design Shop -verkkokaupasta. Viemällä hiiren kuvan päälle saat suorat linkit tuotteisiin.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke