Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Lattian aikaansaama kontrasti

Musta lattia jykevöittää tilan tunnelmaa ja luo asennetta. Toisaalta musta lattia syö myös valoa. Kuvan kaltaisessa tilassa valon määrä ei ole kuitenkaan ongelma.  Valkoiset huonekalut ja kiiltävät pinnat toimivat loistavana vastakohtana tummalle lattialle. Kun tilassa vallitsee tämänkaltainen kontrasti, on sitä helppo piristää tuomalla esille tekstiileissä ja muissa pienissä yksityiskohdissa kausittain vaihtuvia värejä.

Via homeshoppingspy.wordpress.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.