Loft-asunto

Esittelyssä 58 neliömetrin kokoinen loft-asunto, joka hurmaa kompaktilla ja toimivalla sisutuksellaan. Loft-asumisessa värien ja kalusteiden oikeanlainen käyttö nousee todella suureen arvoon. Tilan korkeus antaa mahdollisuuksia, mutta toisaalta myös monia haasteita.

Vaaleat seinäpinnat lisäävät jo entuudestaan valoisaa tilaa. Toisaalta, rohkea tapetti- tai värivalinta seinäpinnoilla saattaisi tehdä kokonaisuudesta vaikuttavamman. Oranssi tehosteväri on kuitenkin tuotu mukavasti esille.

Makuuhuoneosio sijaitsee ylhäällä parvitasanteella. Tänne on hyvä siirtyä lepäilemään toisen puoliskon jäädessä vielä ”alakertaan” lueskelemaan ja nauttimaan television myöhäistarjonnasta.

Via homedit.com

3 KOMMENTIT

  1. Asian vierestä, mutta kuitenkin. Tuon näköinen sisustus kävisi täydellisesti asunnon myyntistailauksesta. Kiitos ideoista tässä blogissa. Pitää haaveilla siitä omastakin loftista!

  2. Mistähän noista kierreportaista voisi kysellä? Sopisi tyyliltään mainiosti tulevaan taloomme.. :)

  3. Oranssi on jees! Erityisesti keittiön kaapit rulettaa, mut hommaa rikkoo vähän jääkaappi (ehkä kalustepäällysteinen olisi toiminut paremmin), ja liesituulettimen nosto taivaisiin, linja olisi kannattanut säilyttää viereisten kaappien kanssa. Oranssi karvalankamatto on kans ihku, mut se olohuoneen matto little bit too much mulle.

Comments are closed.