Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Loft-kodissa

Keittiö kuuluu arkkitehti Charlie Diazin suunnitelemaan loft-asuntoon, josta rakennettiin kaksikerroksinen valoisa ja energinen koti. Tämä 90 neliön kokoinen asunto hurmaa avaralla sisustuksellaan sekä ihanilla yksityiskohdillaan, unohtamatta värikkäitä tekstiileitä ja sisustuselementtejä.

Keittiön ja olohuoneen välinen portaikka on erittäin avara ja sopivan pelkistetty. Metallilevyistä tehdyt askelmat ja muutoinkin visuaalisesti kevyt rakenne on kaunista katseltavaa eikä tuki tilaa ympäriltään.

 

Ruokaryhmä on viihtyisä ja tyylikäs. Seinustaa vasten nojaa penkkitaso ja vastakkaisella puolella pöytää ovat Verner Pantonin suunnittelemat klassikkotuolit.

Olohuoneessa mustavalkoista väriteemaa sävyttävät voimakkaasti esillä oleva punainen. Viherkasvit ja koriste-esineet antavat loppusilauksen tilan kauniille ilmeelle.

Kuvat via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.