Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kesäkeittiössä

Kesäasunnossa voi hyvillä mielin ottaa rennosti. Olkoon kyse sitten keittiöstä tai muusta tilasta, kesä on mainiota aikaa leikkiä väreillä ja tekstiileillä. Pirteät kuosit innoittavat ja antavat energiaa. Ruokailuastiaston ei tarvitse olla tiptop. Mökille on kiva kerätä tunnelmallisia esineitä, jotka luovat nimenomaan rentoa ilmapiiriä. Rento suhtautuminen sisustamiseen ja elinympäristöön onkin loma-aikana tervetullutta.

Kuva husohem.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.