Magisso-teekuppi

Magisson uutuus tuo teen ystäville uuden tavan nauttia teetä, tyylikkäästi. Kauniisti muotoiltuun teekuppiin asetetaan siivilä sille varattuun paikkaan ja sen päälle teelehdet. Kuuma vesi kaadetaan teelehtien läpi ja jätetään juoma hautumaan.

Tämä innovatiivinen teekuppi vie teen nauttimisen aivan uudelle tasolle. Tuotteen suunnittelusta ovat vastanneet Laura Bougdanos ja Vesa Jääskö. Tuote on palkittu myös arvostetulla Red Dot -palkinnolla.

Kuvat valmistajan

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.