Search
Close this search box.

Metallia keittiöön

metallia-keittioon

Jos olet kyllästynyt ”valmiskeittiöiden” selailuun, tässä inspiraatiota hieman erilaisen keittiön suunnittelua varten. Metalli tuo keittiön ilmeeseen sopivan rokahtavaa ilmettä. Varsinkin isommassa neliömäärässä metalli toimii loistavasti ihan suuremmissakin kalusteissa eikä pelkästään kodinkoneissa ja valaisimissa. Käytännöllisyys ja toiminnot ovat luonnollisesti keittiön keskeisimmässä roolissa. Periaatteessa hyvältä keittiöltä ei siis vaadia sen ihmeempiä kuin riittävästi työskentelytasoa ja säilytystilaa. Seinille katonrajaan asti asennetut kaapit tekevät keittiöstä helposti tylsän ja perinteisen.Vaihtoehtoisesti voit kokeilla muutamia avohyllyjä ja isoa saareketta, joka toimii mainiosti myös ruokapöytänä. Tässä mielenkiintoisessa keittiössä ruokapöydän puu yhdistyy nätisti metallisiin kalusteisiin ja yksityiskohtiin sekä yksinkertaiseen mustavalkoiseen värimaailmaan.

Via boubasinspiration.tumblr.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke