Search
Close this search box.

Musta tehostevärinä keittiössä

keittio-musta

Joskus yksikin kuva voi välittää tilan tunnelman täydellisesti ja antaa valtavan inspiraatioruiskeen. Tämä keittiö kuuluu Leah ja Darius Taylorille, jotka pyörittävät omaa The Minimalist -designkauppaa. Keittiössä näkyy vahvasti asukkaan innostus mustaan väriin. Tässä tilassa vallitsee kaiken kaikkiaan muutenkin täydellinen tasapaino, jossa simppeli mustavalkoinen värimaailma saa lämpöä sekä kodikkuutta puisesta ruokapöydästä sekä tuolien jaloista. Rouheeta tunnelmaa tilaan tuo metalliset pinnat ja seinän valkoinen rappaus. Raitamatto pöydän alla taas viestii kodikkuutta. Mainio kokonaisuus erilaisia materiaaleja ja tekstuureita sekä rentoa meininkiä, kiitos avohyllyjen sekä hauskan kattovalaisinratkaisun.

Via thedesignchaser.com / Kuvat Felix Forest / Living Inside

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke