Mustavalkoinen ruokailutila ja liukuovi

keittio-liukuovi

Vanhat kuluneet pinnat ja vintage-tyyliset kalusteet tuovat sisustukseen on oman jännittävän ja ilmeikkään lisänsä. Vanhat kalusteet ja kuluneet pinnat henkivät kulunutta aikaa saaden meidät samalla ajattelemaan, että tilassa on viihdytty. Vanhat ja kuluneet pinnat yhdistyvät upeasti moderniin mustavalkoiseen värimaailmaan, kuten tässä Studio Rumin suunnittelemassa ruokailutilassa. Lasiovinen vitriinikaappi yhdistyy ilmeensä puolesta mainiosti takaseinän vanhoista ikkunanpokista toteutettuun liukuoveen .

keittio-mustavalkoinen-liukuovi

Suunnittelijan omin sanoin projektista: ”Asunto sijaitsee 60-luvulla rakennetussa rivitalossa. Koko asunto remontoitiin vanhasta pimeästä ja tunkkaisesta asunnosta, valoisaksi ja avaraksi. Tähän kohteeseen olen suunnittelut koko asunnon sisustuksen aina tilaratkaisuista viimeisimpiin silauksiin. Sisustuksessa lähdettiin sekoittamaan useampaa tyyliä keskenään, siellä näkyy industrial fiilistä, asunnon aikakauteen sopivaa 60-lukua sekä uutta modernimpaa ja ajatonta tyyliä. Materiaaleissa ja kalusteissa käytettiin hyväksi vanhoja tavaroita, kuten esimerkiksi ruokailutilassa oleva liukuovi on koottu vanhoista ikkunoista. Ruokailutilaan haluttiin iso pöytä, jossa asukkaan lapset perheineen mahtuvat nauttimaan ateriat yhdessä. Tuoleiksi valittiin erilaisia tuoleja kuten Tolix-metallituolit, Ilmari Tapiovaaran Aslak-tuoli, Eamesin DSW-tuoleja sekä talonpoikaistuoleja. Valaisimiksi valikoitui 60-luvulla valmistetut trumpettivalaisimet, jotta tähänkin tilaan, tuolien lisäksi, saataisiin tuotua asunnon aikakauteen sopivia yksityiskohtia. Tämä projekti on kokonaisuudessaan ollut yksi mahtavimmista projekteista joita olen tehnyt. Asiakkaan luottamus tekemisiini on ollut niin hieno, että on oli helppo lähtä toteuttamaan suunnitelmaa. Jopa ne hulluimmalta kuulostaneet ideat meni läpi, koska tiedettiin että kokonaisuudessa se näyttää upelta. Tällaiset projektit joissa sekoitetaan uutta ja vanhaa, sekä designia tuottein ovat vahvinta osaamistani.”

Katso lisää Studio Rum -verkkosivuilta.

Kuvat studiorum.fi

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.