Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Muuto

Yksi lempibrändeistäni sisustuksen saralla on tanskalainen Muuto. Muuto-nimi tulee suomenkielen sanasta ”muutos”, mikä kuvastaa yrityksen filosofiaa: tavoitteena on ”tuoda pohjoismaalaiseen muotoiluun uusia näkökulmia ja nostaa Pohjola takaisin muotoilun mahdiksi.”

Ehkä tunnetuimpia Muuton tuotteita ovat valaisimet: esim. Mhy, E27 ja Studio. Tuotevalikoimasta löytyy myös kauniita säilytys- ja keittiöesineitä sekä skandinaaviseen tyyliin sopivia huonekaluja, kuten esim. Rest-sohva.

Tuotteiden takaa löytyy suomalaisillekin tunnettuja nimiä, kuten Harri Koskinen ja Ilkka Suppanen. Upeaa työtä!

Vinkkinä vielä, että kannattaa napata mukaan Muuton kaunis katalogi, mikäli bongaatte sen jostain; esite on taitavasti toteutettu ja siitä riittää inspiraatiota myös omaan kotiin. Muuton tuotteita myydään Suomessa mm. Finnish Design Shop -verkkokaupassa, Sisustuksen Koodissa sekä Artekin myymälöissä. Tarkempaa tietoa löydät Muuton nettisivuilta.

kuvat: Muuto

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.