Optimoi tilan mahdollisuudet

boconcept-pienitila1

Olohuone on usein asunnon pinta-alaltaan suurin tila, mutta perinteisessä huoneistossa neliömäärältään kuitenkin melko vähäinen. Se on tila, jossa vietetään hyvin paljon aikaa. Olohuoneelle asetetaan paljon odotuksia; sen tulee olla käytännöllinen, mutta myös sisustukseltaan tyylikäs. Tähän ongelmaan tai lähinnä haasteeseen törmää meistä sisustusharrastajista suurin osa.

Olohuoneeseen halutaan säilytystilaa, rentoutumista varten sohvakalusto, tekniikkaa ja kaiken tämän pitäisi näyttää yhtenäiseltä kokonaisuudelta. Monikäyttöiset huonekalut palvelevat pienessä tilassa monipuolisesti. Vuodesohvat ja rahit, jotka kätkevät sisäänsä säilytysmahdollisuuden vuodevaatteille tai muulle arkiselle tarpeistolle lisäävät huonekalujen toiminnallisuusarvoa. Seinää kiertävät ja kulmiin sijoitetut hyllyt säästävät usein tilaa. Suuret peilit luovat tilaan syvyyttä ja heijastavat ikkunoista tulvivaa valoa.

Kuvassa esimerkki BoConceptin tuotteilla sisustetusta huoneesta, jossa moni asia toimii ja näyttää hyvältä. Tyylikkäät huonekalut, yhtenäinen värimaailma ja laadukkaat materiaalit saavat aikaan vaikutelman onnistuneesta sisustuskokonaisuudesta, joka palvelee tässä tapauksessa erittäin hyvin myös pienempää tilaa.

Lisää kuvassa esiintyvistä tuotteista löydät BoConcept -verkkosivuilta.

Kuva boconcept.fi

1 KOMMENTTI

  1. Rakastan tätä kuvaa. Itse olen myös sattumoisin mustavalkoisen ystävä! Hyllykompleksi takaseinustalla näyttää toimivalta ja ”dynaamiselta”. Tuohon sekaan kun laittaa muutamia tehoste/kausivärejä, niin voi vain kuvitella miten kauniilta huoneen saa näyttämään.

Comments are closed.