Search
Close this search box.

Perusta oma sisustusblogi

omasisustusblogi

Kirjoitatko jo omaa sisustusaiheista blogia tai haaveilet sellaisen perustamisesta? Ilmaisia blogiohjelmia on netti tulvillaan, mutta Sisustusblogi.fi sivuston alle sijoitettuna blogisi saa taakseen mahtavan tukiverkoston sekä paljon kiinnostuneita lukijoita heti alkumetreiltä. Etsimme innokkaita bloggaajia kertomaan omista sisustusratkaisuistaan ja haaveistaan riippumatta minkälainen sisustumaku tai tyyli sinulla on. Samalla kaikille bloggaajillemme tarjoutuu upea mahdollisuus lisätienesteihin bloggaamisen ohessa. Jos kiinnostuit, ilmoita halukkuudestasi sähköpostilla info@sisustusblogi.fi Ensimmäiset blogit julkaistaan marraskuun alussa, muista tulla kurkistamaan!

Jaa tämä juttu:
Marimekko Fyr kynttilälyhty
Marimekko Fyr kynttilälyhty on kauniin siro suupuhalletusta lasista valmistettu koriste kattauksiin, senkille ja muualle sisustukseen.
Luo erilaisia tunnelmia sisustukseen ja tuo valoa syksyn pimeyteen kauniilla valaisimilla.
Puinen ruokapöytä tuo ruokailutilan sisustukseen ja tunnelmaan erityistä lämpöä ja kodikkuutta.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson