Philippe Starck

Ranskalainen Philippe Starck (s. 1949) on muotoilija, jonka luomuksiin ei ole voinut olla törmäämättä. Hän on niin tuottelias, että hänen suunnittelemiaan huonekaluja ja käyttöesineitä löytyy hyvin monelta alalta: tuoleista ja valaisimista moottoripyöriin ja mega-jahteihin jne. Hän suunnittelee myös kokonaisia sisustuksia hotelleille, ravintoloille ja monille muille yrityksille. Koko hänen kattavaan kokoelmaansa voi tutustua sivustolla www.starck.com.

Vaikka jokin tuote olisi hyvinkin tuttu sisustuslehdistä ja -blogeista, voi usein jäädä arvoitukseksi se, kuka sen on suunnitellut. Yllä näkyvää kollaasiin yritin poimia Starckin suunnittelemia huonekaluja ja esineitä, jotka olisivat monelle tuttuja. Sieltä löytyy Flosille suunniteltu Rosy Angelis -valaisin (1994), monelle erittäin tuttu Kartellin Louis Ghost -tuoli (2000), Alessille suunniteltu Juicy Salif -sitruspuristin (1990), XO:n Bubu-jakkara (2003), Hansgrohen mallistosta löytyvä Axor Starck-hanasarja sekä Driadlelle suunniteltu Miss Lacy -tuoli (2007).

Kuten tuostakin listasta huomaa, on Philippe Starck suunnitellut tuotteita usealle tunnetulle brandille kuten: Kartell, Flos, Alessi ja Hansgrohe. Uskon, että monesta hänen suunnittelemasta tuotteestaan muodostuu ajan myötä moderniklassikko, joka säilyttää arvonsa ajan kuluessa.

kollaasin kuvat: www.starck.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.