Pieni valkoinen asunto

17.9.2015

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-1

Kun neliöt ovat tiukassa, joutuu sisustuksessa tekemään kompromissiratkaisuita. Toisaalta kun ollaan pienessä tilassa, johon kaikki toiminnot tulisi saada mukaan niin kalusteiden tai sisustuselementtien paikoilla ei ole niin suurta merkitystä, kun matkaa seinältä toiselle ei ole montaa metriä. Tämä ihastuttava valkoinen asunto löytyi Fastighetsbyrån listoilta.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-2

Valkoiset lautalattiat antavat asunnon vaalealle ilmeelle sen kodikkaan perustan. Eteisessä ruskea käytävämatto toivottaa lämpimästi tervetulleeksi.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-3

Hyvä sänky on arjen sujumisen kannalta tärkeä, joten siitä ei kannata karsia ensimmäisenä. Muhkeilla istuintyynyillä sitä voi ystävien saapuessa paikalle käyttää myös sohvana.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-4

Pienessä tilassa kaikki sisustuselementit ovat jatkuvasti silmien alla ja näin ollen kannattaa panostaa kokonaisvaltaiseen sisustustyyliin eikä haali liikaa eri tyyliä edustavia esineitä. Tässä näkymässä esimerkiksi kynttiläjalat yhdessä kattokruunun kanssa muodostavat kivan yhtälön, joka täydentyy nurkkauksessa seinään nojaavan peilin kanssa.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-5

Lattiavalaisimet luovat tilaan tunnelmaa ja niillä voi vaikuttaa tilan korkeuden tuntuun. Karttaprintti ohuissa kehyksissä menee mainiosti yksiin kevytrakenteisen lampunjalan kanssa.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-6

Pieni kiilto ei ole pienessä tilassa lainkaan pahitteeksi. Se paitsi heijastaa valoa tuo myös vivahteen luksusmaista tunnelmaa. Jääkaapin paikka ei tässä kodissa ole aivan keittiönurkkauksessa vaan huoneen toisessa kulmauksessa. Näin pienen keittiönurkkauksen käyttötila saadaan maksimoitua.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-7

Viherkasvit ja kukat tuovat sisustukseen aina lämmintä eloisaa ilmettä – erityisesti pienessä tilassa.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-8

Syvä ikkunalauta tarjoaa hyvin säilytystilaa, mutta toisaalta myös viihtyisän paikan istahtaa ihmettelemään ja lukemaan lempikirjaansa.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-12 pieni-asunto-valkoinen-sisustus-14

Eteisessä ruskea matto ja vanha puinen puulaatikko tuovat lämpimän tuulahduksen vaaleaa sisustukseen.

pieni-asunto-valkoinen-sisustus-15

Yritä pitää sisääntulo mahdollisimman avoimena ja kiinnitä huomiota ensinäkemään. Se sanelee pitkälle sen tunnelman, jonka koet joka päivä tullessasi kotiin.

Kuvat fastighetsbyran.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.