Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Poikamiesasunto

Tummia sävyjä ja sikarihuoneen tuntua. Seinustan väriksi valittu musta tarjoaa valaistukselle loistavan mahdollisuuden astua esiin ja loihtia tilaan omaleimaista tunnelmaa. Suuri sohva taipuu luonnollisesti hätämajoitukseen.

Televisiokulmausta vastapäätä huoneen toisessa päässä on mikäs muukaan kuin biljardipöytä, joka sekin on hyvin tummansävyinen.

Makuutilaan glamouria ilmettä tuo kauniisti rypytetty punainen verho, joka yhdessä mustan seinän ja tekstiilien kanssa luo teatraalista tunnelmaa. Tyylikkäät yövalaisimet ja katonreunaan sijoitettu spottikisko hoitavat tilan valaistuksen.

Makuutilan punaisen verhon takaa löytyy pientä luksusta. Oma pieni palju, jonka kaverina toimii taulu-tv. Tämän Sao Paolossa, Brasiliassa sijaitsevan asuntokokonaisudeen suunnittelusta on vastannut Carol Leaes

Kuvat carolleaes.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.