Search
Close this search box.

Puiset kaapit ja betonilattia keittiössä

keittio-betoni-puu-valkoinen

Kova betoni, lämmin puu ja valkoinen ovat pettämätön yhdistelmä, joka pukee tämän keittiön tyyliä. Seinän valkoinen laatta korostuu vielä tumman saumauksen ansiosta. Saumauksessa käytettävä tehosteväri onkin yksi hyvä keino luoda lisäilmettä tilan sisustukseen.

keittio-betoni-puu-laatta

Puunsävyiset vetimet sopivat mainiosti oviin ja niilläkin saa luotua kokonaisuuteen huoliteltua ilmettä. Seinän spottivalaisimet pitävät huolen tilan yleisvalaistuksesta. Tämän keittiön stailauksesta on vastannut Tina Hellberg.

Kuvat Petra Bindel

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke