Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Punainen talo

Tämä Ruotsissa sijaitseva punainen puutalo herättää tunteita ja tuntemuksia. Talon monet ulokkeet ja piristävä väri heräävät kesäisessä katukuvassa upeasti eloon. Talosta löytyy paljon kauniita ulkoisia yksityiskohtia, jotka toimivat hyvänä vastapainona nykypäivän elementtirakentamiselle.

Punaisiin kuoriin kätkeytyy valoisa sisustus, jossa valkoinen ja vaaleat sävyt hallitsevat. Puu on vahvasti läsnä, mikä lisää lämmintä ja kodikasta tunnelmaa. Vanhat kaapistot ja huonekaluissa voimakkaasti näkyvät antiikkiset piirteet loihtivat kerrassaan viehättävän kokonaisuuden.

Kun siirrytään parvekkeen puolelle ei voi muuta kuin ihastella maisemaa. Kauniita vanhoja puutaloja silmän kantamattomiin. Raikkaan sävyiset talot ja vehreä maisema tarjoavat todellisen herkkupalan aamukahvin seuraksi. Talo on myynnissä Stadshem -välityspalvelussa.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.