Room21-verkkokaupassa välipäiväale

room21valipaivaale

Nyt kun lahjarulianssi on takanapäin, on hyvä aika keskittyä itsensä hemmotteluun. Usein arvokkaissakin sisustustuotteissa kannattaa ehdottomasti hyödyntää hyvät alennukset, joita on tarjolla näin joulun ja uuden vuoden välipäivinä useassa paikassa. Esimerkiksi Room21 -verkkokaupassa löytyy laaja valikoima tuoteitta hyvällä alennuksella. Kaikki tuotteet löydät täältä

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.