Tilava keittiö upeassa kodissa

12.3.2011

Kuvan koti sijaitsee Tukholmassa ja se löytyy Eklund Stockholm New York välittäjän sivuilta. Vesistön välittömään läheisyyteen rakennettu talo imee vaikutteita ja valoisuutta ympäristöstään. Suurten ikkunoiden ja lasiseinien läpi avautuvat valloittavat maisemat, joiden tuntua ja ilmettä on tehostettu valoisalla ja avaralla sisustuksella. Keittiö sijaitsee tässä tilassa nurkkauksessa pari askelmaa ruokailutilaa ylempänä.

Tilaa kokkailuun on runsaasti. Keittiön viereen on sijoitettu sohvaryhmä, jossa vieraat voivat nauttia maisemista ja samalla illan emäntä voi helposti jatkaa seurustelua ruoanlaiton lomassa. Saarekkeen kaareva pääty antaa tyylikkään vivahteen keittiölle. Auringon laskettua lämpöä ja valoa tilaan tuo huoneen kulmaukseen sijoitettu takka.

Pienempi porukka voi ruokailla saarekkeen ääressä. Saarekkeen pöytälevy tulee hieman ulos, mikä helpottaa ruokailua ja sen nauttimista. Lasilevyllä peitetty juliste saarekkeen päässä antaa omaleimaisen ilmeen tilaan ja tuo mielenkiintoisen lisän sisustukseen. Julistetta vaihtamalla tilaan saa mukavasti lisäväriä ja tunnelmaa.

Kuvat esny.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.