Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tyylikäs eteinen

Kuvassa melko pieni eteistila, johon on kuitenkin onnistuttu luomaan eleganttia ja tyylikästä ilmettä. Puulattian päälle on asennettu kiiltävä mustavalkoinen laattalattia. Eteisessä tarvitaan aina laskutasoja avaimille ja muille pienille tavaroille. Siro musta lipasto palvelee tätä tarkoitusta mainiosti. Rottinkiset säilytyskorit hattuhyllyllä toimivat myös loistavana säilytystilana. Lyhtymäinen kattovalaisin on hurmaava ja tunnelmallinen lisä kokonaisuuteen. Tutustu asunnon muihin tiloihin Eklund Stockholm New York -verkkosivuilla.

Kuva esny.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.