Tyylikästä tunnelmaa Lontoossa

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-portaikko

Tämän Lontoossa sijaitsevan tyylikkään asunnon ilmeestä on vastannut Boscolo, joka on toteuttanut monia upeita sisustuksia. Tässä ylellisen brittiläisessä kodissa on havaittavissa vivahteita myös skandinaavisesta sisustustyylistä. Harmonisen ja tasapainoisen kevyen värimaailman rinnalla kauniit yksityiskohdat astuvat kauniisti esiin, mikä saa kevyemmänkin värimaailman näyttämään monipuoliselta ja kodikkaalta.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-koristeesineet

Vaikka kyseessä onkin laadukkaista ja arvokkaammista materiaaleista kasattu sisustus ei se silti poista sitä faktaa, että harkitulla kokonaisuudella, moninaisilla tekstuureilla ja sisustuksen yhteisellä punaisella langalla kodista saa luotua näyttävän ja ylellisen myös edullisemmalla budjetilla.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-olohuone

Kun asiat, esineet ja tilojen tyyli keskustelevat yhtenäisesti toistensa kanssa, kokonaisuus nousee aivan eri tavalla esiin. Värisävyt, materiaalien (pintojen graafisen ilmeen) tekee väripaletista elävän ja mielenkiintoisen.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-oleskelutila

Pieni kiilto tuo särmää ja korostaa yksityiskohtia. Yksivärisen ilmeen sijaan, pieni tekstuuri tai kuviointi saa huonekalut näyttämään huomattavasti persoonallisemmilta ja lisävivahteita voi tuoda vetimillä, koristelistoilla sekä muilla detaljeilla.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-kalusteet

Älä jätä kalusteita ylhäiseen yksinäisyyteen vaan täydennä kokonaisuus. Esimerkiksi tässä kapea pöytätaso näyttää huomattavasti juhlavammalta, kun sen alta pilkottaa kaksi silloin tällöin tarpeellistakin istumarahia.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-sohvaryhma

Kerroksellisuus, tekstiilit ja jatkumo yksityiskohtien sekä tilojen välillä luovat mielenkiintoa sisustukseen.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-takka

Yllätä tilan tyyli tuomalla peili sellaiseen paikkaan, josta se ei normaalisti löytyisi. Pienillä hyllytasoilla saat säilytystilaa koriste-esineille ja kukka siellä täällä piristää tunnelmaa kummasti.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-ruokapoyta

Kuvat boscolo.co.uk

1 KOMMENTTI

Comments are closed.