Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tyylikkäät keittiöt

Tyylikäs moderni keittiökokonaisuus, jossa toimiva sekoitus valkoisia ja mustia tasoja. Erityistä huomiota herättää designtuuletin keittotason päällä.

Puu antaa keittiöön lämmintä tunnelmaa. Vaaleahko puunsävy lattiassa ja keittiön seinä pinnoissa huokuu energiaa ja kodikkuutta. Musta toimii loistavana kontrastina ja osaltaan tekee tilasta sopin modernin. Molempien kuvien keittiöt kuuluvat ranskalaisen Mobalpa keittiövalmistajan valikoimaan. Lisää Mobalpa keittiöistä voit tiedustella Ideasisustus -myymälästä.

Kuva mobalpa.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.