Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Unelmakoti vuorilla

loftkotivalkoinen1

Åressa sijaitseva 115 neliön kokoinen koti tarjoaa avaraa asumista kahedssa tasossa. Ympärillä kohoavat laskettelumaisemat takaavat puitteet upealle asumiselle läpi vuoden.

loftkotivalkoinen2

Alakerrassa on runsaasti avointa seurustelutilaa. Suuri huonekorkeus korostaa asunnon yksinkertaista ja luksusmaistakin muotoa.

loftkotivalkoinen3

Kierreportaat vievät ylempään kerrokseen, josta löytyy kaksi makuuhuonetta. Käytävältä on upeasti avoin näkymä alakertaan, mikä sitoo asunnon neliöt hienosti yhteen. Asunto on myynnissä ESNY -verkkosivuilla, missä voit tutustua siihen tarkemmin.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.