Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Upea keittiö loft-kodissa

Tämän loft-kodin keittiössä kelpaa kokkailla. Valkoinen vinokatto ja puuparrut tehostavat tilan korkeusvaikutelmaa. Ikkunat työtason vierellä tuovat mukavasti valoa ja lisäävät avaruutta.

Toisella puolella ruokailutilan vieressä sijaitsee pieni vanha takka, jonka viereen pinotut pehmentävät tunnelmaa ja yhdistyvät hienosti parrurakenteisiin. Taustalla näkyvälle seinustalle on kasatta leiketaulu arjen tärkeistä asioista. Pimeän tullen pöytään on mukava istahtaa nauttimaan kupillinen teetä ja ihailemaan maisemaa suurista ikkunoista aukeavaa iltamaisemaa, ehkä jopa tähtitaivasta.

Kuvat Tim Bjørn, bobedre.dk

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.