Search
Close this search box.

Upeasti sisustettu ja suunniteltu pieni yksiö

yksio-valkoinen-sisustus-1

Valkoinen on varsin perusteltu värivalinta suunniteltaessa pienen asunnon sisustamista. Hallitsevan valkoisen ei kuitenkaan tarvitse tehdä sisustuksesta liian steriilin ja kylmän tuntuista vaan sitä voi herättää eloon tuomalla erilaisia pintoja sekä rakenteellisia yksityiskohtia. Tässä Etuovi.com sivustolla myynnissä olleessa asunnossa on vain 27 neliötä, mutta se tarjoaa upeat puitteet toimivaan arkeen.

yksio-valkoinen-sisustus-2

Keittiön työskentelytasot ja välitilan mustat pinnat tuovat näyttävän kontrastin kiiltovalkoisille kaapinoville sekä vaalealle lattialle. Pyöreä teräksinen liesituuletin on myös oiva valinta keittiön tyyliin.

yksio-valkoinen-sisustus-3

Kaareva keittiöntaso toimii baaritiskityyliin ruokailuun. Avohyllyt seinällä tuovat säilytystilaa astioille, pulloille ja koriste-esineille.

yksio-valkoinen-sisustus-4

Näissä neliöissä tilat ovat kompaktisti samassa yhteydessä toisiinsa. Näin ollen kalusteiden koolla ja muodolla onkin suuri merkitys, jotta liikkuminen pysyy miellyttävän helppona.

yksio-valkoinen-sisustus-5

Sohva tekee olohuoneesta viihtyisän ja sen ääreen on mukava kerääntyä viettämään iltaa ystävien seurassa.

yksio-valkoinen-sisustus-6

Baaritiskin valkoiseen tiiliverhoiluun upotetut spottivalaisimet luovat upeita varjoja tiilimäiseen pintaan. Niillä saa samalla tarpeellista epäsuoraa yleisvalaistusta tilaan.

yksio-valkoinen-sisustus-7

Sänkyratkaisu on normaalista hieman poikkeava, mutta antaa kaikki tilan neliöt tehokkaasti käyttöön päiväsaikaan. Näin tilaan mahtuu myös kunnon levyinen sänky eikä sängyn leveydestä ole tarvinnut karsia.

yksio-valkoinen-sisustus-8

Toimiva ja riittävän kokoinen kylpyhuone tekee arjen elosta viihtyisää. Kylpyhuoneessa jatkuu moderni mustavalkoinen värimaailma. Sopivasti kiiltoa ja marmorimaista laattaa Italian tyyliin.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke