Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Vaaleita tunnelmia keittiössä

Keittiön ei aina tarvitse olla raskas kompleksi. Se voi olla ison tilan kulmaus, jossa on kaikki keittiöltä vaadittavat perustarpeet. Kuvassa ruotsalaisen Marbodalin valikoimiin kuuluva Sushi nimeä kantava keittiömalli. Yksinkertainen keittiö sinällään, jossa ympärillä olevat puupinnat ja sisustuselementit antavat kokonaisuuten oman kauniin lisänsä.

Kuvassa ihastuttaa punaraitaiset tekstiilit sekä yksinkertainen kattovalaisin, jonka tumma sävy yhdistyy ruokaryhmän tuoleihin. Tutustu lisää mallistoon Marbodal -verkkosivuilla.

Kuvat marbodal.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.