Search
Close this search box.

Vaihtelua eteiseen

eteinen-naulakko

Peräkkäin seinustalle asetetut naulakot tuovat muistoja koulujen käytäviltä, jossa jokaisella lapsella oli oma nimikkonaulakkonsa. Jos eteisestäsi löytyy pitkä seinusta ja kaipaat tilan ilmeeseen vaihtelua, kokeile asettaa naulakot tai rivi koukkuja peräkkäin. Eteinen kaipaa tietenkin myös penkin ja tilaa kengille. Pitkättäin seinustalle suunniteltu kokonaisuus lisää eteisen pituusvaikutelmaa ja tuo mukavaa vaihtelua. Kokeile rohkeasti!

Kuva ikea.se/livethemma / Patric Johansson

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke