Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valkoinen keittiö yksityiskohdilla

keittio-valkoinen-musta-metalli

Kun käytät sisustuksessa ja kalusteiden väreissä paljon yhtä ja samaa väriä kannattaa hyödyntää eri materiaalien tuomaa vaihtelua tilan ilmeeseen. Kun tilassa on yksi hallitseva väri jo yksikin muun värinen sisustuselementti pomppaa voimakkaasti esiin. Tässä keittiössä se on kattoon asennettu mutkitteleva taittovalaisin, jonka hyötynä on myös helppo suunnattavuus tarpeen tullen. Saarekkeen päädyssä roskikset ovat myös hauska kolmen ryhmä sellaisenaan, ja niihin on helppo lajitella kokkailussa syntyvät roskat.

Kuva foreverlovecom.blogspot.ch

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.