Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valoisa ja kodikas keittiö

Valoisa ja raikas keittiö, johon tulee ripaus maanläheistä tunnelmaa harmaista katonrajassa olevista puuparruista. Sama harmaa toistuu keittiön tyylikkäässä laattalattiassa ja ruokapöydän tuoleissa, joiden retromainen kuosi lisää kotoisuutta. Ikkunalla energiaa ja pehmeyttä tuovat viherkasvit ja valkoinen laskosverho. Ruokapöydän ylle sijoitettu minimalistinen valaisin on loistovalinta!

Vaaleansininen sävy taustaseinän kaakeleissa tuo raikkaan tuulahduksen keittiöön ja poistaa siitä liiaan kliinisyyden. Kokonaisuus on kaunis ja toimiva. Tutustu tarkemmin kohteeseen asunnonvälittäjän verkkosivuilla.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.