Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valoisa olohuone

olohuone-valoisa

Valoisuus, avaruus ja kauniit värit viehättävät tässä tilavassa olohuoneessa, jonka tunnelma on tyylikäs ja juhlava, kuitenkin riittävän arkinen. Tilan kruunaisi korkeat verhot, jotka saisivat tilan näyttämään entistä korkeammalta. Huonekalujen asettelu tilassa on mainio, samoin niiden värit ja pinnat. Huonekalujen alle kätkeytyvä suuri matto on omiaan tähän tilaan ja se luokin huonekalukokonaisuudesta ikään kuin oman pienen saaren.

Kuva slettvoll.no

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.