Valoisa työtila

Fashionology verkkokauppaa pitävä Rachel Duister pääsee päivittäisessä työssään nauttimaan valoisasta ja yksinkertaisen kauniista työtilasta, jossa on kaikki se tarpeellinen, mitä pieneltä toimistolta vaaditaan.

Kliinin valkoisen keskellä lämmin taljo tuo hieman väriä ja tietenkin lämpöä tilaan. Suuren pöydän ääreen on mukava istahtaa pitämään palaveria. Läpinäkyvät istuinosat ja metalliset jalat muodostavat puun kanssa toimivan yhdistelmän.

Tilaan on tuotu myös musta rottinkinen riipputuoli eikä klassikkojakaan ole unohdettu. Muhkealle nahkasohvalle on mukava istahtaa visioimaan ja miettimään päivän askareita. Mikäli haluat tutustua Racheliin tarkemmin, voit lukea hänestä tehdyn haastattelun täältä.

Kuvat ilovefashionnews.nl

 

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.