Vanhan Ajan keittiöt – Kurtenia

Modernit pelkistetyt keittiöt ovat viime vuosina valloittaneet markkinoita ja varsinkin materiaalien kehityksen myötä keittiöihin pystytään toteuttamaan entistä enemmän toimintoja ja asukkaan toiveita. Tässä esittelyssä Vanhan Ajan keittiöt – valikoiman Kurtenia, jossa on sopiva sekoitus menneitä vuosia ja nykypäivän selkeyttä.

Avohyllyt seinällä tuovat raikkaan tuulahduksen keittiön ilmeeseen. Niillä säilytettävät tavarat ovat myös nopeasti löydettävissä ja käden ulottuvilla. Pienet sisustusherkut sopivat myös hyllyille ja niinpä keittiön sisustusukseen pääsee vaikuttamaan mukavalla tavalla.

Kaapistojen ovien vetimet ja ovien tyyli on sopivan vanhanaikaista. Yhdessä retromaisten kodinkoneiden kanssa ne luovat pettämättömän yhdistelmän. Pöydiltä puuttuvat enää vihertävät yrttiruukut ja vastaleivotut lämpimät sämpylät.

Säilytystila on huomioitu hyvin. Lasiovien takana säilyvät katseita kestävät kauniit astiat ja suurten kaappien taakse kätkeytyvät keittiötarvikkeet ja muut tykötarpeet. Voit tutustua tarkemmin tähän keittiöön ja muihin malleihin valmistajan verkkosivuilla.

Kuvat vanhanajankeittiot.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.