Värikkäät ovet

18.8.2011

Maalaisitko koskaan etuoveasi keltaiseksi, turkoosiksi tai pinkiksi? En ajatellutkaan. Lontoossa tämä on aivan tavanomainen ja hauska ilmiö. Vaikka kadun kaikki talot olisivat samannäköisiä ulkoapäin, asunnot kuitenkin erottaa toisistaan hyvin omanlaisella värikkäällä ovella ja pikkuruisella etupatiolla.

Jokainen ovi on maalattu jollakin persoonallisella värillä, ja se väri on kaukana kategoriasta; beige, vaalea beige, harmaa, vaalean harmaa, ruskea, vaalean ruskea. Ovet ovat maalattu rohkeasti kaikkein kirkkaimmilla väreillä, joita on maalikaupasta löytynyt. Hymy tulee väkisinkin huulille kun kävelee talojen ohi ja yrittää arvuutella minkälaisia ihmisiä sisällä asuu. Miettikää miten kivaa olisi kutsua ihmisiä kylään; ”…asutaan siinä talo numero 19, koputtakaa keltaista ovea…”. Oij oij, kuinka söpöä! Eikö olekin hauskaa, että niinkin arkipäiväisestä asiasta kuin ulko-ovi, on tehty näinkin piristävä yksityiskohta…

Minkä oven takana sinä asuisit…?

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.