Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Vihreää keittiössä

Värikkäät purkit ja purnukat keittiön avohyllyillä tuovat piristystä ja elämää keittiöön. Tavaroiden löytäminen ja saaminen suoraan hyllyiltä helpottaa myös kokkauspuuhia. Myös ruoanlaittovälineistä löytyy pirteää vihreää väriä, joka onkin levittäytynyt tämän keittiön moniin nurkkiin.

Kauniin neliskanttisen ruokapöydän ympäriltä löytyvät vanhat puiset vihreät tuolit. Puun, valkoisen ja vihreän yhdistelmä toimii mainiosti!

Ruokapöydän viereiselle seinustalle on ripustettu hauskoja printtilappuja. Ovatko ne pannunalusia vai mitä? Vihreän ja valkoisen yhdistelmä on hurmaava. Kukkia ja kasveja on paljon. Tunnelma on kuin vanhassa viihtyisässä kahvilassa. Tutustu tarkemmin asuntoon täällä.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.