Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Viihtyisä keittiö

Tummanruskeat kaapinovet sopivat loistavasti kuparisten pienten kattovalaisimien kanssa, jotka roikkuvat kauniisti linjassa keittiön työskentelytason kanssa. Huomaa myös tyylikäs liesituuletin ja valkoinen pelkistetty uuniluukku.

Keittiön takaosasta löytyy riittävä tila pöytäryhmälle, joka on asetettu sopivasti valoisan ikkunan edustalle. Valkoinen matto pehmentää ja luo kodikkuutta tilaan, kuten seinille asetetut hillityt taideteokset.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.