Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Viihtyisästi toimistolla

Sydneyssä sijaitseva toimistorakennus kätkee sisälleen upeat edustustilat, joissa voi hyvillä mielin kestitä asiakkaita. Tämän olohuonemaisen ”odotustilan” lämpimän tunnelman kruunaavat kokolattiamatto sekä television alla loimuava takka.

Muhkeat tuolit ja viihtyisä ympäristö pitävät palaveriseurueen hyvällä tuulella. Vaikka ollaankin työympäristössä ei ole väärin miettiä omaa ja asiakkaan viihtymistä. Katso lisää tilan suunnittelusta vastanneen designtoimisto Hecker Guthrien verkkosivuilta.

Kuvat heckerguthrie.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.