Yksityiskohdilla ilmettä keittiöön

keittio-valkoinen-kaakeli-1

Tämän keittiön remontin ja uudistuksen suunnittelussa haluttiin kiinnittää huomiota talon alkuperään ja henkeen, joka ulottuu 30-luvulle saakka. Tavoitteena oli löytää sopiva sekoitus modernia, rustiikkia ja romantiikka. Lopputuloksena syntyi persoonallinen kokonaisuus, jossa on selkeät toimivan keittiön elementit, mutta myös lukuisia ihania yksityiskohtia, jotka tekevät keittiöstä ainutlaatuisen ja asukkaansa näköisen. ”Alhaalle valittiin kolmen laatikon vetolaatikostot, jotka ovat käytännölliset jokapäiväisessä käytössä. Myös astianpesukone saatiin piilotettua hyvin, kun laatikon etulevyt kiinnitettiin integroitavaan tiskikoneeseen, näin alakaappien linja saatiin pysymään yhtenäisenä koko matkan. Vetimiksi valittiin modernimpi, päivitetty versio vanhoista lankavetimistä.”, suunnittelija ynnää.

keittio-valkoinen-kaakeli-2

Kodinkoneiden ja hanan väriksi valittu musta tuo sopivasti kontrasti muuten hyvin valkoisen hallitsemaan kokonaisuuteen.

keittio-valkoinen-kaakeli-3

Mustaa löytyy myös sisustusesineistä, sekä kaappien yläpuolelle sijoitetuista valaisimista, joiden messinkiset yksityiskohdat yhdistyvät vastaavasti kaappien vetimiin.

keittio-valkoinen-kaakeli-4

Mustalla rajattu kaakelointi tuo tilaan näyttää rytmiä ja särmää. Se saa myös seinäpinnan heräämään kunnolla henkiin.

keittio-valkoinen-kaakeli-5

”Lopputulos on juuri sitä mitä lähdettiin hakemaankin; kaunis, persoonallinen ja talonhenkeen sopiva. Vaikka keittiöön hankittiin pala sieltä ja pala täältä, ei lopputulos kuitenkaan ole irrallinen ja sekava, vaan kaikki
palat sopivat täydellisesti yhteen.” toteaa suunnittelusta vastannut StudioRUM.

Kuvat studiorum.fi

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.