Search
Close this search box.

Astructure pöytä

department-astructure

Departmentin Astructure pöydissä on mielenkiintoinen skandinaavinan muotoilu, joka yhdistettynä puumateriaaliin tekee niistä todella kauniita huonekaluja missä tahansa tilassa. Pöytien jalkaosat muistuttavat arkkitehtypöydistä tuttuja piirteitä ja lisäksi niihin on sisällytetty säätämahdollisuus pöydän korkeudelle. Isommat mallit sopivat hyvin vaikkapa ruokapöydäksi tai työhuoneeseen, pienemmät eteiseen tai olohuoneeseen sohvapöydäksi. Astructure pöydät ovat myynnissä Room21 -verkkokaupassa

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke